Pienenä jälkikommenttina aiempaan blogiini Liam Scarlettin surullisesta tapauksesta julkaisen tässä linkin asiaa koskevaan eiliseen uutisointiin. Miehen kuolema on vahvistettu itsemurhaksi, ilmeisenä syynä metoo# -liikkeen ajojahti. Surullista.

Metoo# -terroristien mielivalta tuotti aiemman oletukseni mukaisesti yhden turhan uhrin, kuinka monennen, sitä emme tiedä, sillä useimmat tapaukset ovat vain uran ja ihmissuhteiden tuhoutumista, eivät koko elämän katoamista nuorelta mieheltä.

Mielivalta on fasismia. Tuomitseminen ilman todisteita on diktatuurien asevalikoimaa. Ihmisten kylmä tuhoaminen joukkopsykoosissa muistuttaa meitä keskitysleireistä.

Mutta ei enempää siitä aiheesta tällä kertaa. Paitsi ehkä tämä BBC:n julkaisema taannoinen uutinen Terry Gillianin  (Monty Pythonista tutun) hyllyttämisestä tärkeässä ja kunnianarvoisessa Old Vic's -teatterissa - tämäkin tapaus siis Lontoossa.

[edit klo 21:25. Cancelointi-hulluus jatkuu ja lisääntyy päivittäin. Katso tämä YLEN uutinen Cambridgen yliopistosta. ]

Tässäkin huomataan sama kaava: perustelemattomia, heppoisia, muutaman ihmisen esittämiä perusteita, jotka johtavat mölyvän ja aggressiivisen tuomitsijalauman tottelemiseen siinä pelossa, että mainehaitta on liian suuri, ja teatteria aletaan boikotoida.

Lue itse uutinen  tarkasti niin näet millaista epämääräisyyttä taas syydetään yhden taiteilijan niskaan, jotta hänet saataisiin tuhottua..: "Jotkut henkilökunnan jäsenet olivat surullisia"!!! 

Ei muuta siis tällä kertaa, mutta tarina jatkuu - valitettavasti.

'